dinsdag 9 augustus 2016

MEGA UPDATE | mijn eigen site !


Na anderhalf jaar met veel plezier aan mijn blog te werken en bij te leren heb ik de beslissing genomen het iets anders aan te pakken. Ik zag de vele mogelijkheden en wilde meer van mijn eigen creativiteit kwijt kunnen op mijn eigen plekje op het internet. Ik wil alles iets groter beginnen aanpakken en het bloggen iets serieuzer gaan nemen. Ook mijn volgers en views stegen enorm de laatste maanden (heel hard bedankt lieve schatten!). Deze factoren hebben geholpen de volgende beslissing te nemen, het werd tijd voor mijn eigen site! www.allaboutjana.be

Mijn site All About Jana zal vanaf nu de plek zijn waar ik over alles wat ik leuk vind schrijf. Ik hoop dan ook dat iedereen die mijn blog graag leest, eens een kijkje zal nemen!

Op sociale media houd ik jullie op de hoogte van al mijn posts en zoveel meer. Je kan mijn site dus volgen op Bloglovin', mijn Facebookpagina, Twitter of Instagram om op de hoogte te blijven van all the good stuff!

Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat deze site heel wat tijd en werk gevraagd heeft. Dat ik dit niet helemaal op mijn eentje zou kunnen werd me al snel duidelijk. Daarom wil ik Robbe De Graeve langs deze weg nog eens bedanken voor alle hulp!

Na anderhalf jaar stopt dit kleine avontuur hier en ben ik klaar voor een veel grotere! Ik zie hopelijk allemaal snel terug op All About Jana!

Groetjes,
Jana x
Geen opmerkingen:

Een reactie posten